Attestia DAEsenso Investigació Qualitativa

Inici

Serveis

Clients

Contacte


>
Español
  > English       

Investigación Qualitativa

Gama de Investigació Qualitativa

Investigació Qualitativa

Previs a Quantitatius
Estudis Motivacionals
Pre-test Publicitat
Post-Test Publicitat

 

Pre-test para estudis quantitatius

Grups de discussió per a:
- definir qüestionaris adequats a les veritables motivacions i interessos del públic objectiu.
- tancar clarament les possibles respostes en grups precisos i excloents entre sí
- identificar variables d’opinió i comportament que puguin afectar als resultats d’un estudi, (p.e., quan el consum d’un producte o marca afecta a l’status social, quan els entrevistats no desitgen semblar formar part d’un colectiu potencialment percebut com a qüestionable)

Estudis Motivacionals

La investigació motivacional intenta descobrir per què els consumidors es comporten de determinada manera. Descobreix els motius inconscients o subjacents que influencien el comportament dels consumidors.
Aquest tipus d’estudi, dut a terme en grup o entrevista personal, intenta identificar aquestes forces i factors (culturals, sociològics, etc.).

Generalment, aquests motius inconscients existeixen en combinació amb motius conscients com prejudicis culturals i socials, variables econòmiques i modes.

Attestia Daesenso observa i analitza aquests factors per a entendre el comportament del consumidor en relació amb un producte o servei per a que el client entengui millor al seu públic i com influenciar-lo.

Focus Group

Pre-test de Publicitat

Evaluació d’una campanya publicitària abans del seu llançament o producció definitiva per a assegurar que els conceptes que comunica compleixen amb els objectius de comunicació.

Post-test de Publicitat

Avaluació del record d’una campanya i els conceptes comunicats.Mapa de la Web | Dossier Attestia en PDF | Política de Privacitat
© Attestia Daesenso, 2010